Manager van het jaar

Hoe ingewikkeld is ons land en hoe ingewikkeld de verkiezing van de Trends manager van het jaar? Op welke basis belandt een kandidaat op welke lijst? Woonplaats, geboorteplaats? Ligging van bedrijf? Moedertaal?

Wat ik me afvraag: stel, ik ben een trouwe en meelevende lezer van Trends, stel, ik volg enkel de Nederlandstalige versie ervan, stel, ik vind het raar dat de ceo van Belfius ontbreekt op de lijst.

En dan ontdek ik dat de ceo van Belfius wel degelijk genomineerd is als – ja zelfs verkozen zal worden tot – manager de l’année in het Franstalige zusterblad Trends Tendances…

Tendentieus?

De man is ceo van een Belgische bank.

Woont in Knokke.

Hij trotseert elke dag vele kilometers om op zijn werk te raken…. Of zou hij een buitenverblijf hebben dichter bij zijn werk?

 

Gepubliceerd door

johandeman

Ik schrijf omdat ik zin heb. Als je dit leest, kan dat zijn omdat je zin hebt. Mijn teksten zijn niet autobiografisch bedoeld, de situaties en personen niet louter toevallig, maar ook niet meer of minder. Alles kan verzonnen zijn, ook wat echt gebeurd zou kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *