Crash met RODEBIET

Zo grappig gevaarlijk: een bestelwagen van versgroothandel Claessens heeft een gepersonaliseerde nummerplaat “RODEBIET”. Vorige week voor de tweede keer gespot. Daar moet ik een foto van nemen. Iphone in de hand, dicht genoeg naderen en juiste afstand houden voor goede foto. Rodebiet komt opeens heel close-up in het schermpje. Alle remmen dicht, noodstop, uitwijkmanoeuver – gelukkig geen tegenligger – net geen crash en net geen foto. Rodebiet draait de oprit van de superette op en ik vervolg mijn weg met een hoofd als een rode biet. Blij dat ik geen ongevalaangifte moet doen…

Gepubliceerd door

johandeman

Ik schrijf omdat ik zin heb. Als je dit leest, kan dat zijn omdat je zin hebt. Mijn teksten zijn niet autobiografisch bedoeld, de situaties en personen niet louter toevallig, maar ook niet meer of minder. Alles kan verzonnen zijn, ook wat echt gebeurd zou kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *